Un stil de viata sanatos trebuie privit ca un rezultat complex: coexistenta armonioasa a omului cu mediul inconjurator, insa si gasirea echilibrului interior. Econatura si Pilates Boutique iti pun la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a atinge acest echilibru si pentru a duce o viata sanatoasa si multumitoare.

Mens sana in corpore sano

Pilates Boutique

Pentru a avea o minte si un trup sanatos este nevoie de mai mult decat consumul de produse Ecologice de la Econatura. Este nevoie de miscare fizica si echilibru mental ce pot fi dezvoltate prin exercitiile de tip Pilates.

Acest tip de antrenament a fost dezvoltat de culturistul Joseph Pilates, de origine germana, care a reusit sa dovedeasca interdependenta dintre controlul mental si exercitiul fizic. Folosit initial pentru tratarea bolilor medicale, exercitiile de tip pilates au ajuns astazi sa fie practicate de o gama vasta de indivizi din toata lumea, datorita efectelor benefice pe care le au asupra stilului de viata. Practica se bazeaza pe principii precum concentrare, control, fluenta, centrare, precizie si respiratie.

Metoda Pilates

Pilates Boutique

Metoda folosita in desfasurarea sesiunilor presupune o efectuare lenta a exercitiilor, pentru a spori concentrarea si controlul practicantilor asupra propriului corp. Astfel, individul este incurajat sa isi redescopere corpul si limitele acestuia, controlandu-si fiecare miscare inspre depasirea lor.

Punctul de pornire in exercitiile Pilates este centrarea. Toate miscarile efectuate pornesc din centru, curgand spre exterior. Prin aceasta metoda, practicantii isi regasesc echilibrul interior si sursa vitalitatii care ii ajuta in efectuarea miscarilor, accentul cazand pe grupele de muschi implicate in exercitiu.

Nu in ultimul rand, miscarile trebuie sa fie executate fluent, cu cat mai multa precizie, lucru care ajuta la dezvoltarea auto-controlului propriului corp. Controlul mental apare ca o aplicare a metodelor fizice asupra modului de gandire.

Ca in practicarea oricarui tip de sport, respiratia este foarte importanta si in Pilates. O respiratie corecta ajuta la cresterea cantitatii de oxigen inhalate, imbunatatind circulatia sangelui.

De ce sa alegi Pilates Boutique?

Pilates Boutique

Exercitiile de tip Pilates ajuta la imbunatatirea unei coordonari intre corp si minte, conturand, in acelasi timp, un corp armonios practicantilor. Se lucreaza prioritar cu musculatura abdomenului si a spatelui. Aceste exercitii sunt utile pentru dezvoltarea flexibilitatii, marirea capacitatii pulmonare, si intaresc, in acelasi timp, oasele si articulatiile.

La Pilates Boutique ii vei gasi pe Roxana si Lucian – doi experti in materie de sport, care lucreaza cu corpul uman de 18 ani. Sub indrumarea lor vei reusi sa iti depasesti barierele si sa iti extinzi la maxim abilitatile fizice. Partea cea mai buna este ca la cursurile de Pilates cu Roxana si Lucian nu vei face doar niste simple ore de sport. Cei doi antrenori se concentreaza pe crearea unui mediu in care practicantii sa se poata dezvolta ca persoane, sa invete si sa isi educe abilitatile fizice, astfel incat, sa poata aplica aceste metode in viata de zi cu zi.

Fie ca este vorba de practicarea unui sport, mentinerea controlului in materie de dieta, postura corpului sau body language, Pilates Boutique este locul in care iti vei recapata vitalitatea. Vei gasi in cei doi instructori niste prieteni care te vor ajuta sa iti recastigi controlul asupra propriei persoane si asupra abilitatilor in interiorul, dar si in afara studioului! Antrenamentele sunt personalizate pentru fiecare cursant, accentul cazand pe nevoile individuale ale acestuia.

Unde?

Pilates Boutique are sediul in inima orasului Bucuresti. La doar cativa pasi distanta de Piata Alba Iulia vei gasi un spatiu cochet si relaxant in care ii vei intalni pe cei care iti vor fi alaturi in noul proces de auto-cunoastere. Pentru ca la Pilates Boutique vei face mai mult decat sport – vei invata cum sa iti controlezi muschii cu ajutorul mintii.

Asa ca vino si tu la o intalnire cu Roxana si Lucian pe strada Theodor Sperantia, nr 57-59 si redescopera-ti corpul si echilibrul interior prin Pilates!